Licenţe Guvernamentale

Tipuri de Licenţe Guvernamentale Pentru Produse Microsoft

Organizaţiile guvernamentale beneficiază deseori de oferte speciale pentru achiziţţia de licenţe guvernamentale din partea Microsoft, precum şi o serie de opţiuni referitoare la modul în care se realizează achiziţia softwareurilor pentru calculatoare.

În funcţie de necesităţile fiecărei organizaţii guvernamentale există diferite tipuri de licenţe. Astfel, puteţi să alegeţi între licenţe pentru organizaţii guvernamentale mici şi mijlocii, sau pentru organizaţii guvernamentale mijlocii şi mari.

Licenţe guvernamentale pentru organizaţii mici şi mijlocii:

Pentru cele mici şi mijlocii puteţi să optaţi între 3 modele de licenţe, şi anume:

  • OLG (Open License for Government)
  • OVG (Open Value for Government)
  • OVSG (Open Value Subscription for Government)

Licenţe guvernamentale pentru organizaţii mijlocii şi mari

Dacă doriţi să achiziţionaţi licenţe pentru organizaţii guvernamentale mijlocii sau mari, aveţi din nou posibilitatea de a alege din 3 licenţe diferite, şi anume: EAG (Entreprise Agreement for Government), ESAG (Entreprise Subscription Agreement for Government), sau SPG (Select Plus for Government).

Diferenţele dintre aceste tipuri de licenţe se regăsesc atât în preţul fiecărui pachet, precum şi în numărul beneficiilor incluse în fiecare dintre licenţe. De exemplu, o licenţă de tip OLG oferă asigurare opţională pentru software, pe când la licenţa OVG aceasta este inclusă.

Opţiuni extra

În plus, fiind o organizaţie guvernamentală, aveţi posibilitatea de a opta şi pentru Cloud Service. Prin Cloud Service, Microsoft vă oferă posibilitatea de a achiziţiona o serie de servicii de stocare a datelor online.

Mai mult, prin intermediul programului Microsoft Home Use, aveţi posibilitatea de a oferi angajaţilor guvernului acces la softwareul Microsoft Office System de acasă.

Această opţiune este disponibilă în cadrul ofertei pentru licenţe guvernamentale de tip Microsoft Software Assurance, care este menit să ajute la îmbunătăţirea productivităţii din domeniul IT (acest produs furnizează varii tehnologii de planificare şi implementare, precum şi noi versiuni de produse şi training, toate în cadrul unui program rentabil).